USEIN KYSYTTYÄ

Mitä on microblading?

Microblading on pigmentointitekniikka, jossa tehdään manuaalisesti ohuella terällä ja pigmenteillä yksittäisiä "kulmakarvoja" ihon pintakerroksen alle. Ohuet, laadukkaat terät ja puhtaat pigmentit sekä ammattitaitoinen tekniikka mukautettuna eri iholaaduille ja ihotyypeille sopivaksi varmistavat tuloksen luonnollisuuden.

Omat kulmani ovat epäsymmetriset ja harvat, käykö microblading minulle?

Kulmien malli ja muoto mitataan tarkasti ennen microbladingin tekemistä, voisi sanoa että tämä on toimenpiteen tärkein vaihe kun olet ammattilaisen käsissä. Kulmien tekijänä pitkästä kokemuksesta meikkaajana on suuresti hyötyä suunnitellessa uusien kulmien malli juuri sinun kasvoillesi sopivaksi. Toiveesi otetaan huomioon suunnitteluvaiheessa, näet ja hyväksyt mallin itse ennen kuin kulmia aletaan tekemään. Suurimman hyödyn microbladingistä saavat asiakkaat joilla omia kulmia ei ole tai ne ovat harvassa.

Minulla on aika paljonkin omia kulmakarvoja, mutta niissä on aukkoja ja ne ovat eri paria - saako microbladingillä muotoa korjattua ja siistimmän kokonaisuuden?

Kyllä - microblading tehdään ottaen huomioon omien karvojen tuuheus/tiheys/kasvusuunta jolloin muodon ja symmetrian korjaus ja mahdollisten kolojen täyttö pigmentoinnilla tuo luonnollisen lopputuloksen.

Sattuuko microblading?

Yleensä vähemmän kuin asiakas oli ajatellut sen sattuvan. Käytössämme on ihon pinnalle levitettävät puudutteet joiden myötä microblading ei tunnu joko ollenkaan tai hyvin vähän. Myös terien laatu sekä ammattitaitoinen tekniikka vaikuttavat siihen miltä kulmien pigmentointi tuntuu. Täysin kivuttomaksi toimenpidettä ei voi luvata, mutta usein pelko kivusta on ollut turha asiakkailta saadun palautteen mukaan.

Minulla on hiusväriallergia, estääkö se microbladingin ottamisen?

Microblading-pigmenteissä käytettävät ainesosat ovat eri kuin hiusväreissä joten hiusväriallergia ei ole este microbladingille. Käytössämme on puhtaat Phibrows SUPER-formula pigmentit, joiden INCI-listan saat halutessasi. Varmistaaksemme turvallisen microblading-kokemuksen, voimme myös tehdä allergiatestin ennen kulmien laittoa - ota yhteyttä ennen ajan varausta sopiaksemme ajan testaukselle.

Vahingoittaako microblading omia kulmakarvoja?

Microblading ei tee omille kulmakarvoille mitään, eikä vaikuta omien karvojen kasvuun.

Miten pitkään microblading pysyy ihossa?

Microblading tehdään ihon pintakerroksiin jolloin se haalistuu luonnollisesti ihon uusiutuessa. Kestoon vaikuttavat yksilölliset tekijät, esimerkiksi ihotyyppi; rasvaisemmalla iholla kesto voi olla lyhyempi mutta keskimäärin microblading kannattaa uusia noin 12-18 kuukauden välein jos kulmia haluaa ylläpitää.

Pelkään että kulmista tulee liian paksut ja tummat, miten sopiva malli, paksuus ja väri katsotaan?

Malli ja muoto mitataan, suunnitellaan ja katsotaan aina yksilöllisesti ja asiakkaan kasvoihin sopivaksi. Väri valitaan asiakkaan oman karvan värin ja toiveiden perusteella. Heti kulmien laiton jälkeen väri on hetkellisesti tummempi ja muoto hieman paksumpi muutaman päivän, mutta tasoittuu hyvin nopeasti.

En halua punaisia tai sinisiä kulmakarvoja. Miten väri muuttuu ajan kanssa?

Käytössämme olevat Phibrows pigmentit ovat puhtaita, eivätkä sisällä raskasmetalleja tai muita haitallisia ainesosia. Niiden koostumus on kehitetty siten, että väri pysyy aitona ja haalistuu luonnollisesti. Punaisen tai sinertävän värin vanhoissa tai huonolaatuisissa pigmenttiväreissä aiheuttaa yleensä raskasmetallit ja epäpuhtaat ainesosat.

Onko joku maksimimäärä kuinka monta kertaa microblading-kulmat voi laittaa? Vahingoittaako microblading ihoa?

Oikein tehtynä microblading ei aiheuta iholle vauriota, jolloin kulmia voi ylläpitää huoletta. Huonolla tekniikalla ja terillä vahinkoa voi syntyä jo yhdestä kerrasta, joten kannattaa valita kokenut, ammattitaitoinen tekijä.

Mitä pitää tehdä laiton jälkeen, olen kuullut että pitää välttää liikuntaa? Tuleeko paranemisvaiheessa kulmiin rupia?

Saat aina kotihoitotuotteet ja tarkat hoito-ohjeet kulmien laiton jälkeen - niitä noudattaen kulmien paraneminen on nopeaa, eikä kulmiin tule rupia. Kevyt liikunta on ok, mutta runsasta hikoilua ja saunaa kannattaa välttää ensimmäisen viikon ajan. Voit aina olla yhteydessä jos mieleesi tulee kysymyksiä paranemisprosessin aikana.

Miksi microblading koostuu kahdesta käyntikerrasta?

Microblading tehdään iholle epidermiksen ja dermiksen väliin, eli ihon pintakerrokseen, kevyempänä kuin esimerkiksi tatuointi. Ensimmäisen microblading-käynnin jälkeen on normaalia että kulmiin jää vielä koloja paranemisprosessissa. Vahvistuskäynnillä ne täytetään, ja lopputulos on tasainen ja luonnollinen.

Miten pian kulmat voi uusia jos haluaa ylläpitää niitä?

Riippuen yksilöllisestä kestosta kulmia voi vahvistaa useamminkin, mutta yleensä vahvistukseen kannattaa tulla noin vuoden sisällä ensimmäisestä microbladingistä, tai ennenkuin kulmat ovat kokonaan haalistuneet.


Jos mielessäsi on muita kysymyksiä, ota yhteyttä ja vastaamme mielellämme!