TIETOA MEISTÄ

Susanne


Yli kymmenen vuoden kokemus kosmetiikassa meikkitaiteilijana on tuonut osaamisen ja ymmärryksen miten tuoda esiin erilaisten kasvojen parhaat piirteet. Ennen freelanceriksi ryhtymistä työskentelin kansainvälisellä meikkibrändillä asiakaspalvelutyössä useita vuosia, ja tuona aikana autoin tuhansia asiakkaita löytämään heille parhaat tuotteet ja vinkit ulkonäkönsä ehostamiseen. Persoonallisuus ja yksilöllisten ratkaisujen löytäminen jokaiselle asiakkaalle on aina ollut minulle tärkeätä.

Olen tehnyt päätyökseni microblading-kulmia vuodesta 2017 lähtien kansainvälisesti arvostetun, alan edelläkävijänä tunnetun Phibrows-brändin itsenäisenä edustajana.

Seuraan jatkuvasti alan kehitystä ja käytän työssäni vain tuotteita joiden takana voin seistä, niin laadullisesti kuin eettisestikin.

Vahva meikkitaiteilijan kokemus on isona osana kulmien suunnittelua sekä yksilöllisen mallin toteutusta - ei ole kaksia samanlaisia kasvoja tai kulmia - ja kulmat ovat hyvin tärkeä osa kasvojen yleisilmettä. Voit olla varma että olet itse mukana suunnitteluvaiheessa ja saat toiveidesi mukaiset kulmat.

Vuodesta 2018 asti olen toiminut yksin liiketilassani Helsingin Kalliossa Kolmannella Linjalla.

Vastaan mielelläni kysymyksiin sopisiko microblading Sinulle - ota yhteyttä!