ASIAKASPALAUTTEITA


"Susanne on todella ammattitaitoinen. Hän tekee työnsä todella taitavasti ja huolellisesti. Kulmista tuli juuri sellaiset kuin olin toivonut; luonnolliset ja siistit. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Suosittelen lämpimästi!"

Anne G.

"Aivan ihana asiakaspalvelu, lämmin ilmapiiri, kotoisa ja äärimmäisen ammattitaitoinen kädenjälki. Tarkka ja kattava ohjeistus esiohjeista kotiohjeisiin. Aivan ehdottomasti suosittelen <3 Tyttäreni lahja minulle onnistui täydellisesti! Kiitos Susanne <3"

Nonna Pa

"Suosittelen lämpimästi! Erittäin siistit ja luonnolliset kulmat vahvalla ammattitaidolla tehty."

Kate

"Ensimmäistä kertaa uskaltauduin kokeilemaan microblading-kulmia, ja tuli paremmat mitä olisin osannut ikinä odottaa! Todella taitava tekijä. Kiitos vielä, tulen varmasti uudelleenkin!"

Saara K.

"Kulmista tuli juuri sellaiset kuin halusinkin! Erittäin ammattitaitoista työnjälkeä - kulmiani on laiton jälkeen ihasteltu valtavasti kuinka luonnollinen lopputulos on :)"

Riikka K.

"Paras tekijä, niin taitava ja huolellinen. Lopputulokseen todella tyytyväinen."

Tarja P.

"Jonkin aikaa ehdin miettiä uskallanko laittaa kulmat, nyt kun on laitettu en voisi olla tyytyväisempi. Huippu ammattilainen! Varmat otteet ja hygienia kohdillaan! Suosittelen lämpimästi!"

Reija L.

"Susanne on mielettömän mukava ja ammattitaitoinen tekijä - ihanat kulmat tuli <3 Suosittelen lämmöllä, jos haluaa itselleen upeat kulmat!"

Laura L.


"Susanne on microbladingin huipputekijä, tarkka ja super asiantunteva. Kulmani ovat tyylitellyt mutta ihanan luonnolliset, joka oli itselleni tärkeintä! Suosittelen lämmöllä <3"

Tiia T.


"Susanne is very professional with microblading! Her work is extremely sharp and she really is focused and knows what she's doing. It is also a lot of fun to talk with her, and we had good laughs. Susanne is very funny and wonderful person! The studio is bohemian style with nice colors and mandala decorations. I am very happy to the result and would definitely recommend her studio!"


Julia L.


"Ensimmäinen microblading-kerta + vahvistuskäynti, ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Susanne on ihana, kertoo tarkasti mitä tekee koko prosessin ajan, joka helpottaa uusia tilanteita jännittävää asiakasta. Lisäksi after care- ohjeet ovat selkeät, ja jos jokin jää mietityttämään, Susanne kyllä auttaa :) Studio on helppo löytää ja siisti. Suosittelen!"

Henny S.


"Suosittelen ehdottomasti! Upean Susannen kauniissa liikkeessä oli ilo vierailla. Sain sydämmellistä ja ammattitaitoista palvelua, ja aivan mielettömän hienot kulmat. Susanne viimeisteli kulmani kelloon katsomatta suurella intohimolla. En voisi olla tyytyväisempi. Kiitos Susanne :)"


Emmi Y.


"Asiakaspalvelu ennen käynnin varausta ja käynnin aikana oli huippulaatuista. Hoitoon liittyvä info lähetettiin hyvissä ajoin etukäteen. Lähtiessä kattavat kotihoito-ohjeet. Todella ihana persoona. Viihtyisä ja lämmin ilmapiiri. Ja lopputulos oli juuri sellainen kun oli toivottu. Kiitos Susanne <3"

Safira P.

"Suosittelen lämpimästi! Erittäin tarkkaa ja huolellista työtä sekä ystävällinen asiakaspalvelu. Turvallinen olo, vaikka olin ensi kertaa microbladingissä. Susannella on kokemusta myös muiden töiden parantelusta."

Essi

"Voin lämpimästi suositella kenelle tahansa, joka on harkinnut microbladingiä! Todella ammattitaitoinen ja osaava tekijä, joka kuuntelee ja ottaa asiakkaan toiveet täydellisesti huomioon. Olin miettinyt tätä toimenpidettä pitkään ja vertaillut eri paikkoja, koska lopputulos hieman jännitti. Nyt en voisi olla tyytyväisempi täydellisiin kulmiini! 100% suositus!"

Maija J.

"Suosittelen Boho Beautya. Ammattitaitoinen ja lämminhenkinen."

Jaana K.

"Suosittelen lämpimästi Susannea. Hänellä on vankka ammattitaito ja luovaa silmää. Hän teki kauniit ja ällistyttävän luonnolliset kulmat minulle ja on loihtinut kasvoilleni taidokkaita meikkejä. Boho Beauty hoitolaan oli helppo tulla ja tila on siisti ja sisustettu harmonisesti hyvällä maulla. Hoitolassa pystyi rentoutumaan. -Susannesta huokuu rauhallisuus ja ammattitaito. Kiitos vielä kulmista :)"

Stiina V.

"Susanne on todella ammattitaitoinen ja kaikinpuolin asiakkaan yksilöllisesti huomioon ottava ja kuuntelee ja toteuttaa toiveet. Todella tarkkaa jälkeä, myös jälkihuolto toimii. Suosittelen kaikille lämpimästi! Worth every penny! <3"

Meri P.